UUS

KASHŌKI Detangling Comb

KASHŌKI Detangling Comb

5.90 

LAOS

5.90 

Selle toote ostuga teenite 0.30  boonust.

Registreeri ennast kasutajaks.

Saadavus: Laos Tootekood: 5903018917429

    Kashoki Detangling kamm on väga kvaliteetne ja seetõttu suudab see rahuldada ka kõige nõudlikumaid iluarmastajate vajadusi ja soove.

    • Kvaliteetne materjal – KASHOKI logo on kaunite kullavärvi tähtedega kvaliteetsel ja vastupidaval materjalil. Kuna kamm on väga vastupidav ja tugev, sobib see pikaajaliseks ja sagedaseks kasutamiseks nii juuksurisalongis kui ka kodus.
    • Suurepärane libisemisvõime – kamm libiseb väga hästi läbi märgade ja kuivade juuste, nii et lokid ei saa murduda ja püsivad loomulikus vormis.
    • Jämedad piid – Tänu jämedatele piidele on võimalik kammida väga paksusid juukseid ning sobivad suurepäraselt lokkide ja lainete loomiseks. Kamm kujundab juukseid tõhusalt neid kahjustamata. Piid on 3,2 cm pikad.
    • Ergonoomika – kamm on väga kerge ja mugav kasutada. Kamm on 19,5 cm pikk.

    KASHOKI on kvaliteetne bränd iluteenindajatele. KASHOKI tarvikud on peensusteni hoolikalt läbi mõeldud ja toodetud ning inspireeritud Aasia esoteerilisest ja salapärasest kultuurist. Minimalism ja kõrge kvaliteet on täiuslikult kooskõlas tarvikute lihtsa käsitsemisega. Tootmisel on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale nagu vask, puit ja Taklon harjased ning roostevaba teras.

    Kirjuta sellele tootele arvustus ja teeni 1€ boonust!

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Kirjuta arvustus