OLAPLEX No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner 250ml

OLAPLEX No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner 250ml

31.90 

LAOS

31.90 

Selle toote ostuga teenite 1.60  boonust.

Registreeri ennast kasutajaks.

Saadavus: Laos Tootekood: 896364002763-1

    No.5P palsam sobib kõikidele juuksetüüpidele, kirgastades naturaalset või kosmeetilist blondi tooni. Eemaldab soovimatud soojad toonid. Toidab ja niisutab, lisab sära ning läiget.

    Kõik OLAPLEX tooted sisaldavad patenteeritud tehnoloogiat, mis tugevdab hapraid juuksesidemeid igal sammul, et juuksed oleksid võimalikult terved.

    MIS SEE ON?
    Toitev palsam, mis lukustab heleduse ja neutraliseerib soovimatud kollased toonid juurtest otsteni, muutes juuksed pehmeks, kammitavaks ja tugevaks. Saavuta heledamad, läikivamad ja ühtlasemalt toonitud blondid ja hallid juuksed iga kasutuskorraga.
    Kõikidele blondidele või naturaalsele hallile/hõbedasele, millel on märgata messingi või tuhmuse märke ning mis otsivad heledamat, tugevamat tooni ja elujõudu.

    KASUTAMINE:

    Kanna rohke kogus toodet puhastele, niisketele juustele. Lase mõjuda 1 – 3 minutit. Loputa põhjalikult.

    Kasuta iganädalaselt või vastavalt vajadusele.
    * Suurema mõju saavutamiseks kasutage vajadusel sagedamini.

     

    KOOSTIS:
    Water (Aqua, Eau), Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Polyquaternium-7, Isopropyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Sodium Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Acid Violet 43 (CI 60730)

    Kirjuta sellele tootele arvustus ja teeni 1€ boonust!

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Kirjuta arvustus